Θέλει να κάνει έκτρωση για να συμμετάσχει στο Big Brother!

15:32 21/4/2014 - Πηγή: AEK365

Οργή έχει προκαλέσει η δήλωση του 23χρονου μοντέλου από τη Βρετανία Τζόσι Κούνινχαμ, η οποία είναι έγκυος εδώ και 18 εβδομάδες και δήλωσε ότι θέλει να κάνει έκτρωση για να πάρει μέρος στο Big Brother!

Η 23χρονη, που έχει ήδη δυο παιδιά, 6 και 3 ετών, θέλει πάση θυσία να γίνει διάσημη και δε θέλει να της σταθεί εμπόδιο το αγέννητο παιδί της! Έτσι, λέει ότι δε θα διστάσει να προχωρήσει σε έκτρωση, για να προωθήσει την «καριέρα» της!

Η Κούνινχαμ είχε γίνει διάσημη πέρυσι, όταν είχε

κάνει γυμνή διαμαρτυρία απαιτώντας από το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας (NHS) σχεδόν 5.000 δολάρια ώστε να υποβληθεί σε αυξητική επέμβαση στήθους και να γίνει μοντέλο για ενήλικες.

Όπως είπε φοβάται ότι οι υπεύθυνοι του ριάλιτι που προβάλλεται από το Channel 5 θα την «κόψουν», λόγω της εγκυμοσύνης της καθώς ενώ βρίσκονταν σε συζητήσεις από τότε που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της δεν την έχουν ξαναπροσεγγίσει.

Υποστηρίζει ότι η καριέρα της αξίζει πολλά παραπάνω από ένα αγέννητο παιδί...

«Είμαι στα πρόθυρα του να γίνω διάσημη και δεν πρόκειται να το καταστρέψω τώρα. Το Channel 5 όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη του δεν με ξαναπροσέγγισε. Τότε ξεκίνησα να σκέφτομαι την άμβλωση. Μετά την εγχείρηση θα πάω πάλι σε αυτούς και θα τους ζητήσω να ξανασκεφτούν για μένα»

Το κανάλι έχει αρνηθεί να σχολιάσει τη δήλωσή της.

«Μια άμβλωση θα προωθήσει την καριέρα μου. Τέτοια ώρα του χρόνου δεν θα έχω ένα μωρό, αλλά θα είμαι διάσημη, οδηγώντας ένα φωτεινό ροζ Range Rover και αγοράζοντας ένα μεγάλο σπίτι. Τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στο δρόμο μου», δήλωσε λέγοντας ότι δεν ξέρει αν ο πατέρας του μωρού είναι ένας ποδοσφαιριστής της Premier League ή ένας πελάτης που συνάντησε ενώ εργαζόταν ως συνοδός.

«Είμαι καλή μαμά, αλλά αυτό είναι κάτι που το ήθελα πολύ καιρό και δεν μπορώ να το αφήσω για τίποτα. Έχω πολλές προσφορές για να προωθήσω την καριέρα μου και δεν σκοπεύω να την παρατήσω απλώς και μόνο επειδή είμαι έγκυος»...

Keywords
Τυχαία Θέματα