Θέλει να γυρίσει στον ΟΦΗ ο Αγρίτης

22:16 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΟΦΗ εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο Ανέστης Αγρίτης. Ο επιθετικός της Κέρκυρας δήλωσε συγκλονισμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν στον αγώνα ανάμεσα στην πρώην ομάδα του και την νυν, και τόνισε πως νιώθει σαν το σπίτι του την Κρητική ομάδα.

«Είμαι συγκλονισμένος από όσα έζησα. Δεν περίμενα αυτή την αγάπη που μου έδειξαν όλοι στον ΟΦΗ, έμεινα έκπληκτος. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή

και το μόνο που νιώθω είναι ευτυχία για όλα όσα έζησα. Την παραμονή του αγώνα ήρθαν φίλοι του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο, ενώ ήρθαν και στην προπόνηση που κάναμε. Ποτέ σε καμία ομάδα δεν με έχουν αγαπήσει τόσο πολύ και όλα αυτά που έζησα ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει κάτι ανάλογο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Ο κόσμος αυτός αξίζει πολλά.

Όλα αυτά όμως είναι αμοιβαία. Πέρασα δύο δύσκολα χρόνια στον ΟΦΗ και δυστυχώς δεν ήμουν στα μπαράζ, παρά του ότι το ήθελα για να πετύχουμε το στόχο που όλοι είχαμε θέσει και για τον οποίο προσπαθούσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα που δεν γινόταν να παραμείνω στην ομάδα. Κατάφερε όμως και ανέβηκε κατηγορία και έτσι έγινε πραγματικότητα η επιθυμία των φιλάθλων. Μακάρι κάποια στιγμή να ξαναγυρίσω στην ομάδα που με αγάπησαν τόσο πολύ και την οποία αγάπησα και εγώ. Από τότε που ήρθα στην Κρήτη είχα σαν στόχο να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψω, γιατί νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Κρήτη και τον ΟΦΗ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανέστης Αγρίτης στον NovaΣΠΟΡ Fm Κρητης.

Keywords
Τυχαία Θέματα