Θέλει Μουντιάλ ο Γκιμπς

19:45 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Αρχικά, ο ακραίος μπακ αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται από την αρχή της περιόδου: «Ψυχολογικά, νιώθω καλύτερα από ποτέ. Ανέκαθεν ένιωθα κάπως έτσι κάθε φορά που αγωνιζόμουν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο. Χρειάζεται όμως να συνεχίσω την προσπάθεια και να παραμείνω υγιής. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος».
Ο τραυματισμός του στο μετατάρσιο πριν τρία χρόνια τον άφησε πίσω, όμως όπως παραδέχτηκε, βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος (δεν κατονόμασε) για να τον βοηθήσει: «Γνώρισα κάποιον που με βοήθησε ψυχολογικά και του το χρωστάω. Πρέπει να τον

ευχαριστήσω για αυτό. Με τη βοήθειά του έμεινα υγιής για τους επόμενους 8-10 μήνες. Είχα κάποιον να με παρακολουθεί. Τώρα νιώθω δυνατότερος και ικανός να αντεπεξέλθω σε πολλούς αγώνες. Η δουλειά που μου έχει βάλει δεν είναι εύκολη, αλλά με κρατά σε καλά επίπεδα και για αυτό είμαι χαρούμενος».
Ποιός είναι, όμως, ο μεγάλος του στόχος; Μα φυσικά να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ. Για να τα καταφέρει, όμως, θα πρέπει να κερδίσει τη θέση ενός εκ των Άσλεϊ Κόουλ και Λέιτον Μπέινς: «Είναι πρόκληση για μένα να συναγωνιστώ με δύο πρωτοκλασσάτους μπακ. Αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Πρέπει να το δω ως πρόκληση και να παραμείνω υγιής. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος για την Άρσεναλ, έτσι ώστε να μου παρουσιαστεί η ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα