Θέλει Μίλαν ο Λιάγιτς

21:34 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες διανύει το σίριαλ με το μέλλον του 22χρονου μεσοεπιθετικού των Βιόλα. Η πλευρά του παίκτη είχε ραντεβού με τη διοίκηση με σκοπό να ξεκαθαριστεί το αν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του (λήγει το 2014) και το θέμα βαδίζει σταθερά προς το «όχι».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Φιορεντίνα του έκανε ακριβώς της ίδια πρόταση με πριν 3 μήνες και παρότι η οριστική απάντηση θα δοθεί την Δευτέρα (26/08), δύσκολα θα προκύψει happy end. Ο Σέρβος έχει ήδη απορρίψει τη προοπτική της

Ατλέτικο Μαδρίτης και δείχνει ότι θέλει να παίξει στην Μίλαν. Οσον αφορά την Ρόμα, που ψάχνει τον αντι-Λαμέλα, θα πάρει απάντηση όπως και η Φιορεντίνα την Δευτέρα.

Στην Φιορεντίνα έχουν τονίσει πολλές φορές ότι ο Λιάγιτς δεν πρόκειται να γίνει ο νέος Μοντολίβο (υπέγραψε ελεύθερος στην Μίλαν), όμως την ίδια στιγμή κάνουν σαφές ότι δεν πρόκειται να μιλήσουν με τους Ροσονέρι για τη μεταγραφή.

Μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες και το αν όντως η Φιορεντίνα αρνηθεί να συζητήσει με την Μίλαν, η οποία είναι πιθανό να αποτελεί τη μοναδική ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα