Θέλει Εθνική ο Τζόνσον

18:31 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, μετά τη μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Σίτι στις «μαυρόγατες» το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών, έχει αποτύχει να βρει τον καλό του εαυτό, με αποτέλεσμα να μην κληθεί στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής της χώρας του.
Οι τραυματισμοί του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι τον κράτησαν μακριά από τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα σε Μολδαβία και Ουκρανία το Σεπτέμβριο, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε στα παιχνίδια με το Σαν Μαρίνο

και την Πολωνία τον επόμενο μήνα.
Παράλληλα, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αγγλίας για τα φιλικά παιχνίδια με τη Σουηδία τον Νοέμβριο και τη Βραζιλία την προηγούμενη εβδομάδα.
«Είναι πάντα δύσκολο επειδή βρισκόμουν στην ομάδα για λίγο καιρό και μετά απορρίφθηκα στα επόμενα παιχνίδια» τόνισε ο Τζόνσον στην «Sunderland Echo», αναφορικά με τη μη κλήση του στην εθνική και συμπλήρωσε: «Τώρα έχω το κεφάλι κάτω και προσπαθώ να βελτιωθώ. Εάν το κάνω και δουλέψω σκληρά, πιστεύω πως μπορώ να επιστρέψω στην ομάδα της χώρας μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα