Θέλει χρυσό μετάλλιο ο Νεϊμάρ

11:36 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με στόχο το χρυσό μετάλλιο θα αγωνιστεί η ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι όπως διαβεβαίωσε ο Νεϊμάρ ο οποίος παραδέχτηκε πως ανυπομονεί να βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Σάντος τόνισε: "Θα είναι ευχαρίστηση για εμένα να παίξω ενάντια στον Μπέκαμ. Ευτυχώς, είχα

την ευκαιρία να τον γνωρίσω πέρσι, είναι πολύ ευγενικός και για εμένα θα είναι τιμή να βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο φέτος στο Λονδίνο. Η πρώτη θέση είναι ένα όνειρο, ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Λονδίνο. Η Βραζιλία ποτέ δεν έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και τώρα είναι η ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας".

Ο Νεϊμάρ εξήγησε πόσο σημαντική είναι για την Βραζιλία η ολυμπιακή ομάδα σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές χώρες λέγοντας: "Οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν δίνουν πολύ σημασία στις Ολυμπιακές ομάδες τους, καθώς δεν είναι σημαντικό για αυτούς να βρουν ταλέντα. Αν δείτε τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες, οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι. Οι ομάδες στην Ευρώπη αγοράζουν παίκτες από το εξωτερικό. Ωστόσο, στην Βραζιλία θέλουμε να προωθούμε τους ταλαντούχους παίκτες και για αυτό η ολυμπιακή ομάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα