Θέλει Μπρασιλιάνο ο Πλατανιάς

22:46 18/7/2014 - Πηγή: AEK365

Να... ταράξει τα νερά στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε φαίνεται να είναι έτοιμος ο Πλατανιάς. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι Χανιώτες, ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Τζενάρο Μπρασιλιάνο, βρίσκεται στο Καρπενήσι και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 34χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Μασσαλίας και όλα δείχνουν ότι θα κληθεί να υπερασπίζεται την εστία των «ερυθρόλευκων» της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς

Χανίων ανακοινώνει ότι από χθες βρίσκεται στο Καρπενήσι, συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας μας και δοκιμάζεται ο Γάλλος τερματοφύλακας Τζενάρο Μπρασιγκλιάνο (γεννηθείς στις 1/3/1980), ο οποίος από το 2011 αγωνιζόταν στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Το who is who

Ο Τζενάρο Μπρασιλιάνο γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1980 στην πόλη Φορμπάκ της Γαλλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νανσί. Το 1999 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2001 παραχωρήθηκε δανεικός στη Λουχάν.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ανζέρ εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, ενώ τον Ιούνιο του 2003 επέστρεψε στη Νανσί, όπου παρέμειμε μέχρι και το καλοκαίρι του 2011.

Τότε πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στη Μαρσέιγ μένοντας στην ομάδα της Μασσαλίας μέχρι πριν από λίγες μέρες. Μετράει 149 συμμετοχές στη Ligue 1, 57 στη Ligue 2, 3 στο Λιγκ Καπ Γαλλίας, 2 στο Κύπελλο Γαλλίας, 8 στο Γιουρόπα Λιγκ (ή Κύπελλο UEFA) και 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα