Θέλει Μπάρτσα ο Σεσκ

16:44 11/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero», ο Σεσκ Φάμπρεγας αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο μέλλον του, το οποίο ο Τύπος το παρουσιάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Καταλανός μέσος, έχει ακούσει τα... εξ αμάξης από μεγάλη μερίδα οπαδών των «μπλαουγκράνα» για το έντονο και διαρκές ντεφορμάρισμά του, ωστόσο δήλωσε για ακόμη μία φορά ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα.
«Είναι απίστευτο το πως κάποιοι δημιουργούν τέτοιες φήμες. Δεν άνοιξα ποτέ το στόμα μου για να πω κάτι ανάλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα.

Μου πήρε πολύ καιρό να φτάσω εκεί που είμαι και δεν προτίθεμαι να το πετάξω στα σκουπίδια» ανέφερε αρχικά ο 26χρονος μέσο και κατέληξε:
«Η μοναδική αλήθεια είναι ότι θέλω να θριαμβεύσω με τη «Μπάρσα». Ήταν το όνειρό μου από παιδί, πλέον το πραγματοποιώ και θέλω να το ολοκληρώσω με σκληρή δουλειά. Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου και πάντα ονειρευόμουν να διακριθώ εδώ. Ξέρω ότι σε κάποιους δεν αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι, αλλά θα δουλέψω για να το διορθώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα