Θέλει Μπαλοτέλι ο Μουρίνιο

17:29 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε πως θα ήθελε να έχει ξανά υπό τις οδηγίες του τον 23χρονο Ιταλό, μετά την πρώτη τους κοινή θητεία στην Ίντερ.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στο Μιλάνο, αλλά ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός πλέον μεταξύ τους. Η Τσέλσι, άλλωστε, κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση επιθετικού μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του «Special One», πως η ομάδα του δεν μπορεί να «σκοτώσει» τον αντίπαλο.

«Δεν πρόκειται να προπονήσω τη Μίλαν ή την εθνική Ιταλίας, αλλά θα ήθελα να δουλέψω πάλι με τον Μπαλοτέλι. Είναι ένας

πολύ καλός ποδοσφαιριστής σε ιδανική ηλικία», δήλωσε ο 50χρονος Μουρίνιο.

Οι περιπτώσεις των Ντιέγκο Κόστα και Ρανταμέλ Φαλκάο απασχολούν επίσης τους Λονδρέζους, ωστόσο εντοπίζονται αρκετές δυσκολίες στην υλοποίηση της μεταγραφής τους.

Αφενός για τον Βραζιλιάνο, σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι οικονομικές απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία απέδειξε με την πώληση του Φαλκάο πέρσι το καλοκαίρι στη Μονακό, ότι είναι «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις. Από την άλλη, ο Κολομβιανός σταρ είναι εκτός αυτή την περίοδο λόγω τραυματισμού στους χιαστούς και κανείς δε μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα επανέλθει.

Ο 23χρονος Μπαλοτέλι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ηγηθεί της επίθεσης της Τσέλσι τη νέα σεζόν, αφού διαθέτει τρομερό ταλέντο και είναι εξίσου δυνατός κοντά και μακριά από τη μεγάλη περιοχή, στοιχείο σημαντικό σε σύγχρονο σέντερ φορ.

Επιπλέον, η Μίλαν παραπαίει αγωνιστικά τη φετινή σεζόν στο Καμπιονάτο, όντας στη δέκατη θέση και βρίσκεται 17 βαθμούς μακριά από τις θέσεις του Champions League. Εφόσον οι «ροσονέρι» δεν εξασφαλίσουν την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα αναγκαστούν να απαλλαγούν από τα ακριβά συμβόλαια, ένα εκ των οποίων είναι και του Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα