Θέλει ακόμα χρόνο ο Κόζακ

16:57 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λίμπορ Κόζακ αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα την τελευταία μέρα των μεταγραφών και στο δεύτερο παιχνίδι που έπαιξε (σ.σ κόντρα στη Νόριτς) κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δείχνοντας ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

«Σίγουρα είναι καλό που πέτυχα νωρίς το πρώτο μου γκολ και δεν χρειάζεται να περιμένω γι΄αυτό...», δήλωσε αρχικά ο Τσέχος επιθετικός αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει δείξει και πολλά από τα στοιχεία που διαθέτει.

«Ο κόουτς Λάμπερτ μου έδωσε συγχαρητήρια μετά

το ματς αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά να δείξω ακόμα. Πρώτα απ' όλα πρέπει να προσαρμοστώ σε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με το ιταλικό πρωτάθλημα εδώ. Είμαι ακόμα μακριά από την καλή μου φόρμα αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», σχολίασε.

Ο τραυματισμός του Μπεντεκέ, του ανοίγει πλέον την πόρτα της βασικής ενδεκάδας και ο ίδιος ο Κόζακ επισημαίνει: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο και πρέπει να αφήσουμε πίσω τη Νόριτς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα και θα ήθελα πολύ να παίξω...».

Keywords
Τυχαία Θέματα