Θέλει ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος

08:30 1/6/2014 - Πηγή: AEK365

Πλέον φαίνεται να έχουν διαλυθεί κάθε παλιός ενδοιασμός και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θέλει ΑΕΚ κι ας είναι και στη Β' Εθνική.
Ο 33χρονος επιθετικός του Ατρομήτου, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μείνει ελεύθερος από το Περιστέρι κι όταν τα καταφέρει τότε θα καθίσει στον ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ να μιλήσει σε επίσημη βάση μαζί της. Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ" η οποία αναφέρει την

επιθυμία του "Παπ" να έρθει στην ΑΕΚ:

"Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να θεωρούν πως με την απόκτησή του η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη γραμμή κρούσης. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν ποιοτικό επιθετικό, με πολλές εμπειρίες και σταθερή επαφή με τα δίχτυα σε όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Όπως σας είχε αποκαλύψει η «ΩΡΑ» η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον «Παπ» προ ημερών, με το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών να είναι πολύ θετικό και από εκεί να προκύπτει η αισιοδοξία πως ΑΕΚ και Παπαδόπουλος είναι κοντά στο να συνεργαστούν. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΩΡΑ» ο Παπαδόπουλος τονίζει συνεχώς το τελευταίο διάστημα στο στενό του περιβάλλον πως θέλει να έρθει στην «Ένωση» και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, θεωρώντας τον «Δικέφαλο» την ιδανικότερη επιλογή για τον ίδιο.

Ενδοιασμοί να αγωνιστεί σε μια μικρότερη κατηγορία δεν υπάρχουν και ο 33χρονος φορ έχει συνειδητοποιήσει τη δυναμική που έχει αποκτήσει πλέον ο Σύλλογος, που έχει γίνει ο ελκυστικότερος προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή της χώρας. Το όλο θέμα ωστόσο. κολλάει προς το παρόν στο συμβόλαιο που έχει με τον Ατρόμητο, από τον οποίο ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει.

Το να συνεργαστεί με τον Γιώργο Παράσχο θεωρείται απίθανο και ο «Παπ» περιμένει να συζητήσει μέσα στις μέρες με τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να μείνει ελεύθερος και εν συνεχεία να μιλήσει ξανά και σε επίσημη πλέον βάση με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος λοιπόν η «Ένωση» θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσει, αφού όπως προείπαμε δεν θέλει να αναζητήσει έναν προορισμό εκτός συνόρων και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, που του έχει εκφράσει ανοιχτά και ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της.

Στον Ατρόμητο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως επιχειρείται μια προσπάθεια να μεταπειστεί ο Παπαδόπουλος και να βρεθούν οι τρόποι που θα συνυπάρξει με τον Παράσχο στην ομάδα, ωστόσο ο «Παπ» έχει το μυαλό του ήδη εκτός Ατρόμητου και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη, το να δεχτεί να παραμείνει.

Αυτό που έχει μεταφέρει στην ΑΕΚ είναι πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον Ατρόμητο και τότε θα συζητήσει σε επίσημο επίπεδο με την «Ένωση», που θέλει τον παίκτη, τον καλύπτει οικονομικά και είναι έτοιμη να κάνει μία ακόμα μεταγραφή επιπέδου Σούπερ Λιγκ, ενόψει της χρονιάς που ξεκινά".

Keywords
Τυχαία Θέματα