«Θέλαμε να σκοτώσουμε την εισαγγελέα»

15:42 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση της απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού ήταν ο στόχος των δραστών που τα ξημερώματα έβαλαν 4-5 μασούρια δυναμίτιδας με αποτέλεσμα να τιναχτεί στον αέρα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην Λάρισα.
Λίγο μετά την έκρηξη συνελήφθη ένας 39χρονος ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως μαζί με τον συνεργό του,

που για την ώρα διαφεύγει της σύλληψης, ήθελαν να σκοτώσουν την εισαγγελέα.
Λίγο πριν συλληφθεί, ο 39χρονος πρόλαβε και κατέστρεψε το κινητό του ενώ διαπιστώθηκε πως στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές. Ο 39χρονος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την έκρηξη. Ο άνδρας αυτός σύμφωνα με την αστυνομία δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στη Λάρισα ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πώς βρέθηκε εκεί απαντούσε "δεν θυμάμαι"
Η εισαγγελέας, που την ώρα της έκρηξης δεν ήταν στην πολυκατοικία, βρίσκεται εκτός Λαρίσης, αλλά εντός των ορίων του νομού και της έχει ήδη αποσταλεί αστυνομική προστασία.
Στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερευνούν τον χώρο.
Στην περιοχή, η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων έχουν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι και σε πολλά διαμερισμάτα, υπάρχουν σοβαρές ζημιές.

Δείτε φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα larissanet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα