«Θα συνεχίσω τη δουλειά»

17:46 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναδείχθηκε MVP της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και τόνισε πως η ομαδική δουλειά είναι αυτή που βοηθάει την ομάδα του ΚΑΟΔ.

«Μερίδιο σ' αυτήν την διάκριση έχουν και οι συμπαίκτες μου, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα κέρδισε έναν σημαντικό αγώνα. Το ότι βοήθησα να επιτευχθεί αυτή η νίκη με χαροποιεί ακόμη περισσότερο», είπε ο 35χρονος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Εγώ θα συνεχίσω

την δουλειά που κάνω έτσι ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Δράμας που γεμίζει το γήπεδο και μας συμπαραστέκεται σε κάθε παιχνίδι. Νιώθω όμορφα που βλέπω οικογένειες να έρχονται στο γήπεδο και να ευχαριστιούνται παρακολουθώντας το άθλημα που τόσα χρόνια υπηρετώ».

Ο Χαραλαμπίδης συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (Ranking). Πιο συγκεκριμένα σε 29'30'' λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 21 πόντους (4/7 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 13/14 βολές), μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκλεψε μία φορά την μπάλα, υπέπεσε σε τρία λάθη ενώ κέρδισε επτά φάουλ από τους αντιπάλους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα