Θα πετάξουν σέξι εσώρουχα στη Βόρεια Κορέα!

21:50 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η εταιρεία εσωρούχων του διάσημου τενίστα Μπιορν Μποργκ αποφάσισε να δώσει λίγη αγάπη και πάθος στη Βόρεια Κορέα πετώντας καυτά ροζ εσώρουχα!

Η εταιρεία του Μποργκ ζήτησε από τους καταναλωτές να ψηφίσουν τη χώρα που κατά τη γνώμη τους είχε μεγαλύτερη ανάγκη από «αγάπη και σαγήνη και κατ' επέκταση από σέξι εσώρουχα». Μέσα σε ένα βράδυ, 100.000 άτομα ψήφισαν τη Β. Κορέα.

Στόχος ήταν να πετάξουν 450 καυτά εσώρουχα στη νικήτρια χώρα με ένα αεροπλάνο, αλλά όπως κανείς καταλαβαίνει η πτήση με ένα αεροπλάνο πάνω από τη Βόρειο Κορέα θα ήταν τουλάχιστον επικίνδυνη.

Έτσι, βρέθηκε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Το φορτίο με τα... «όπλα μαζικού ξελογιάσματος» όπως έχει ονομαστεί θα φτάσει στην Πιονγκγιανγκ με έναν δημοσιογράφο- για λόγους ασφαλείας το όνομά του δεν ανακοινώθηκε- ο οποίος θα γράψει ένα blog ταξιδεύοντας στη Β. Κορέα. Εκεί, θα πετάξει τα 450 εσώρουχα από το παράθυρο του ξενοδοχείου του. Ο δημοσιογράφος έφτασε ήδη στον προορισμό του και πλέον αναμένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η... παράδοση του σέξι φορτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα