«Θα μεγαλώσω τη διαφορά μου»

21:24 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αρχικά, ο Ισπανός πιλότος τόνισε: «Υπάρχουν 2-3 αγώνες στους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να επιτεθούμε. Νιώθω αισιόδοξος ότι το μονοθέσιο θα είναι καλό και θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε πρέπει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Εδώ, στην Ιαπωνία και στην Κορέα στοχεύουμε να επιτεθούμε και να αυξήσουμε τη διαφορά μας. Υπάρχουν 75 βαθμοί διαθέσιμοι έτσι στοχεύουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε μάχη τόσο για την pole όσο και για τη νίκη. Πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση αύριο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί τόσο στο Μονακό όσο και στον Καναδά τα οποία είναι circuit δρόμου, έτσι το ίδιο στοχεύουμε να κάνουμε κι εδώ. Γνωρίζουμε ότι η pole είναι πολύ σημαντική οπότε το Σάββατο είναι σημαντική ημέρα».

Τέλος, ο Αλόνσο δήλωσε: «Δεν νιώθω καθόλου πίεση. Αν βέβαια είχα τερματίσει στο Spa τότε η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Μειώθηκε εξαιτίας της εγκατάλειψης. Είναι αλήθεια ότι η McLaren είναι σε πολύ καλή φόρμα αλλά είναι στο χέρι μας να βελτιωθούμε και να ανεβάσουμε ρυθμό. Συνολικά είμαστε 5-6 οδηγοί στη μάχη του πρωταθλήματος με 7 αγώνες ακόμη. Τα πράγματα θα είναι πολύ σφιχτά μέχρι το τέλος αλλά στην πραγματικότητα ίσως να είμαι ο μοναδικός που μπορεί να αντέξει ένα λάθος ή μια εγκατάλειψη ενώ οι υπόλοιποι όχι. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο πιεστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα