«Θα φτιάξουμε τον δικό μας Μέσι»

16:11 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν ετοιμάζεται για την πρώτη μάχη της κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, μιλώντας για τον Μέσι, υπογράμμισε πως η ομάδα του Μιλάνου έχει βάλει στόχο να φτιάξει τους δικούς της "Μέσι".

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και παράγοντας της Μίλαν τόνισε: "Είμαστε Μίλαν, η ομάδα μας πάντα προσέλκυε νεαρούς παίκτες. Θα πρέπει να αρχίσουμε ξανά να το κάνουμε με διάρκεια, όπως κάνει η Μπαρτσελόνα με την Μασία. Δεν θέλουμε πια να αγοράζουμε έναν παίκτη τύπου Μέσι, θέλουμε να τον κατασκευάσουμε μέσα στο σπίτι

μας".
Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι πρόσθεσε επίσης πως αυτή την στιγμή ο Μέσι είναι το Νο.1 στον κόσμο και πως "χαρίζει συναισθήματα, κατάφερε να γίνει σύμβολο".
Στην συνέχεια η παράγοντας της Μίλαν μίλησε για
- Την μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι: "Αυτή η μεταγραφή αποδεικνύει πως η Μίλαν μπορεί ακόμα να αγοράζει σπουδαίους παίκτες. Χάρη στην διοικητική αναδιοργάνωση μπορούμε πλέον να φέρουμε στην ομάδα έναν παίκτη υψηλού επιπέδου ο οποίος θα προστεθεί σε αυτούς που δημιουργούνται από εμάς".
- Τους παίκτες από την Μπαρτσελόνα τους οποίους θα ήθελε στην Μίλαν: "Θα υπέγραφα τρεις παίκτες, τον Πικέ, τον Τσάβι και του Μπουσκέτς ο οποίος μου άρεσε πάντα για την αποφασιστικότητα του".
- Την στάση της Μίλαν στα φαινόμενα ρατσισμού: "Δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε πως δεν υπάρχει ρατσισμός. Η Μίλαν αποφάσισε να εγκαταλείψει ένα φιλικό, μία απόφαση που θα ξαναπάρει και σε επίσημα παιχνίδια. Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είχε πει... Δεν με νοιάζουν οι κραυγές των βίαιων, των διεφθαρμένων και των ανέντιμων, με απασχολεί η σιωπή των καλών ατόμων... Θέλουμε να προκαλέσουμε την προσοχή όλων αυτών που μέχρι πρότινος ήταν αδιάφοροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα