Θα έχει happy end το παραμύθι;

23:00 13/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σχεδόν όλα τα παραμύθια που μας έλεγαν όταν ήμασταν μικροί είχαν αίσιο τέλος. Δύσκολα θα θυμάστε κι εσείς αν υπήρχε κάποιο παραμυθάκι το οποίο σας άφηνε με το παράπονο και δεν σας επέτρεπε να κοιμάστε ήσυχα. Στον 21ο αιώνα όμως τα παραμύθια έχουν γίνει πιο... ρεαλιστικά και στο τέλος δεν ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Για πολλούς, το πιο ωραίο παραμύθι- σίριαλ είναι εκείνο του Βλάση Τσάκα και του Παναθηναϊκού.

Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή ο οποίος μάλιστα αυτοχαρακτηρίζεται έμμεσα ως «σωτήρας της Αθηναϊκής ομάδας» η οποία πλήττεται από οικονομικά προβλήματα.

Ο απλός αυτός άνθρωπος εμφανίστηκε τέλη καλοκαιριού, στο ποδοσφαιρικό χώρο με ταξί, και με πολύ απλά λόγια ξεκαθάρισε πως θα φέρει τον πρίγκιπα (όχι καβάλα πάνω στο άσπρο του άλογο) ο οποίος όχι μόνο θα έβγαζε από την οικονομική αφάνεια τον Παναθηναϊκό αλλά θα τον έκανε και την «Πόρτο της Ανατολικής Ευρώπης».Τα πρώτα «θεμέλια», για να γίνουν οι «πράσινοι»...«δράκοι» έχουν μπει και υπενθυμίζουμε ότι στα καλύτερα παραμύθια οι ...δράκοι πρωταγωνιστούν.

Το όνομα του... σωτήρα αποκαλύπτεται... Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ! Να το θυμάστε καλά γιατί θα το ακούτε πολύ συχνά στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι μέλος βασιλικής οικογένειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του δεν μιλάμε για τον «ξυπόλητο πρίγκηψ» αλλά για έναν άνθρωπο που τα λεφτά δεν τα λογαριάζει μπροστά στην δόξα του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάκας περιφερόταν σε όλα τα ΜΜΕ και εμφανιζόταν τόσο αισιόδοξος για τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που άρχισε να κάνει και μεταγραφές. Όχι δεν αναφερόμαστε σε πιθανούς στόχους... αλλά για παίκτες που έχουν συμφωνήσει με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα. Τα πρώτα ονόματα ( Σικαμπάλα, Βλαχοδήμος, Τζαβέλλα) δεν «αγγίζουν» πολύ το πράσινο κοινό με αποτέλεσμα ο Τσάκας να κάνει το μεγάλο μπαμ. Το όνομα που «τάραξε» τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν του Ροναλντίνιο! Ο κ. Τσάκας ανακοίνωσε στα ελληνικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο NovaΣΠΟΡ FM ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ίδιο και μέσα Δεκέμβρη αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα. Η είδηση όπως ήταν λογικό έκανε τον γύρο του κόσμου και έφτασε και στα αυτιά του ίδιου του Ροναλντίνιο. Ο ίδιος δεν μίλησε με αποτέλεσμα να αφήνει τις πιθανότητες να αιωρούνται αλλά ο μάνατζερ - αδερφός του αποκάλυψε πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και πως δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Ο μόνος λόγος που θα ερχόταν ο Βραζιλιάνος διεθνής στη χώρα μας είναι τα μπουζούκια. Ωστόσο ο Τσάκας επέμενε πως ο Ροναλντίνιο είναι «κλεισμένος» και πως θα έρθει τον Δεκέμβριο. Έχουμε 13 Δεκέμβρη που σημαίνει πως εντός των ημερών ο «Ρόνι» θα έρθει στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το οποίο ήταν έτοιμο εδώ και αρκετό καιρό.

Τα «μεγάλα» ονόματα δεν σταματάνε εδώ αφού ακούστηκαν κι άλλα όπως του Ντιντιέ Ντρογκμπά, Νικολάς Ανελκά (υπέγραψε πρόσφατα στη Σαγκάι) και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Οι ικανότητες του Βλάση Τσάκα να κρατάει

Keywords
Τυχαία Θέματα