Τέβες: Μοναδικός και... τρελός ο Κόντε

16:37 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του σεζόν στην Γιουβέντους, ο Κάρλος Τέβες έχει πετύχει ήδη 11 γκολ και σημαντικό ρόλο στην απόδοση του έχει παίξει και ο Αντόνιο Κόντε τον οποίο χαρακτήρισε μοναδικό και τρελό.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Αργεντινός επιθετικός είπε πως ο Κόντε «είναι μοναδικός. Δεν έχω ξαναδεί προπονητή σαν αυτόν.

Μου αρέσει που είναι λίγο... τρελός».
Για την μάχη του τίτλου, με την Γιουβέντους να είναι στο +8 από τους διώκτες της, ο Κάρλος Τέβες δήλωσε: «Έχω κερδίσει το πρωτάθλημα σε Αργεντινή, Βραζιλία και Αγγλία στο παρελθόν. Φιλοδοξώ η Ιταλία να γίνει η τέταρτη χώρα και θα παλέψω γι'αυτό».
Η Γιουβέντους από τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει τις μάχες στο Europa League με τον τελικό της διοργάνωσης να διεξάγεται φέτος στην έδρα της και τον Τέβες να δηλώνει: «Σκέφτομαι εξίσου με το πρωτάθλημα το Europa League. Αποτελεί το μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο, που δεν έχω κατακτήσει και θα είναι ιδανικό να συμβεί αυτό στην έδρα μας, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός».
Ο Τέβες μίλησε και για την γενέτειρα του, Φουέρτα Απάτσε: «Έγινα άντρας και έμαθα να επιβιώνω εδώ. Η ζωή είναι πολύ σκληρή στη Φουέρτα Απάτσε. Πηγαίνεις για ύπνο ακούγοντας πυροβολισμούς, ενώ ακόμα και το καθημερινό φαγητό δεν αποτελεί εγγύηση».
Τέλος, ο Αργεντινός επιθετικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα που ανδρώθηκε, την Μπόκα Τζούνιορς: «Ξέρω ότι θα επιστρέψω μια μέρα, αλλά αυτή την περίοδο στο μυαλό μου είναι μόνο η Γιουβέντους. Η ζωή στο Τορίνο είναι εξαιρετική. Το πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό στον κόσμο, οι Ιταλοί είναι οι επιστήμονες της τακτικής και εφόσον μπορώ να σκοράρω εδώ, τότε μπορώ να το κάνω σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα