Τέβες: Η Ρόμα μεγάλωσε αλλά πιστεύω στη δική μου Γιουβέντους

13:59 4/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή η πρωταθλήτρια Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Ρόμα στο ντέρμπι κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος με τον Κάρλος Τέβες να υποστηρίζει πως η Ρόμα έχει μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με το παρελθόν αλλά εκείνος έχει πίστη στη δική του ομάδα.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Φέτος μεγάλωσαν, έχουν πάρα πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου αλλά εγώ πιστεύω στη δική μου Γιουβέντους. Η Ρόμα

έχει μεγαλύτερη ποιότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά εμείς είμαστε περισσότερο ομάδα".
Σε ερώτηση αν η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα, η πρώτη στη σεζόν, θα επηρεάσει τη Γιουβέντους, ο Τέβες απάντησε: "Η ήττα από την Ατλέτικο δεν θα μας επηρεάσει. Πιστεύω ότι το ντέρμπι με τη Ρόμα δεν θα είναι αποφασιστικό για τον τίτλο, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι".
Ο Τέβες μιλώντας για τον Φραντσέσκο Τότι είπε πως "ήταν σούπερ στο Μάντσεστερ, με εντυπωσιάζει η θέληση του" ενώ για την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους το καλοκαίρι είπε: "Ο Κόντε μας άφησε τη νοοτροπία του αλλά προτιμώ να παίζω όπως τώρα. Με τον Αλέγκρι άλλαξαν τα πάντα, με αυτόν βλέπω περισσότερο την αντίπαλη εστία".

Keywords
Τυχαία Θέματα