Τέβες: Δεν μου λείπει η Εθνική Αργεντινής

16:52 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Συμβιβασμένος με την ιδέα πως θα παρακολουθήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας από τον καναπέ του σπιτιού του είναι ο Κάρλος Τέβες ο οποίος υπογράμμισε πως δεν του λείπει η Εθνική Αργεντινής. Μάλιστα παρέπεμψε στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλεχάντρο Σαμπέγια, για τους λόγους που δεν καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Γιουβέντους τόνισε: "Όλοι γνωρίζουν ότι αγαπώ την Εθνική, αλλά να ξέρετε ότι δεν μου λείπει. Η πόρτα της Αργεντινής για μένα είναι κλειστή όπως γνωρίζετε. Αν θέλετε να μάθετε τους λόγους θα πρέπει να ρωτήσετε

το τεχνικό επιτελείο που δεν με έχει καλέσει ποτέ. Γνωρίζω καλά γιατί δεν με καλούν αλλά δεν είναι αρμοδιότητά μου να το πω. Φαινομενικά ο κόουτς (Σαμπέγια) προτιμάει άλλους επιθετικούς. Γνωρίζω καλά ότι δεν θα βρίσκομαι στο Μουντιάλ ακόμα και αν κάνω σούπερ χρονιά. Να σας πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι καν έχω παραιτηθεί από την ιδέα της συμμετοχής. Θα το παρακολουθήσω ως οπαδός".
Για τις φήμες που τον θέλουν να είναι εκτός Εθνικής λόγω της κόντρας του με τον Λιονέλ Μέσι, ο Τέβες δήλωσε: "Αν έχω τσακωθεί με τον Μέσι; Είναι αλήθεια πως υπάρχουν οπαδοί του Μέσι και οπαδοί του Τέβες αλλά μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ κάποιο πρόβλημα και οι σχέσεις μας ήταν πάντοτε καλές".

Keywords
Τυχαία Θέματα