«Τεσσάρα» η Καλλιθέα στον Ταύρο

18:57 23/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-4
ΓΗΠΕΔΟ: Ταύρου

«Ματσάρα» στον Ταύρο ανάμεσα σε Φωστήρα και Καλλιθέα με την ομάδα της Καλλιθέας να επικρατεί με 4-1 και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9' με τον Φράγκο. Στο 26' ο Μπέλης έκανε το 0-2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Φωστήρας μείωσε στο 33΄με τον Το τέταρτο τέρμα πέτυχε στο 53' ο Ντουρμισάι.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΑΟΤ

ΑΛΙΜΟΣ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κρανιδίου

Σπουδαία νίκη για την Ερμιονίδα επί του Αλίμου με 2-0, νίκη που βάζει τέλος στα... σενάρια υποβιβασμού της ομάδας του Κρανιδίου. Και τα δύο γκολ μπήκαν στα τελευταία λεπτά. Στο 82' ο Συμελίδης με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για την Ερμιονίδα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, «κλειδώνοντας» την νίκη.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Μενιδίου

Με την... τύχη του θα πεέπει να τα έχει ο Αχαρναϊκός ο οποίος έμεινε στο «μηδέν» νε τον Ηρακλή Ψαχνών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα η ομάδα του Μενιδίου είχε δύο δοκάρια στο 24' με τον Εμεκά και στο 43' με τον Γέσιτς αλλά και χαμένο πέναλτι στο 83' με τον Ιορδανίδη. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Επισκοπής

Όλα... «μηδέν» στην Κρήτη ανάμεσα σε Επισκοπή και Παναιγιάλειο. Σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις δυνατό αέρα και φτωχό θέαμα οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Ζακύνθου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ζάκυνθος και Αγροτικός Αστέρας (1-1). Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Στο 24' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Κρολ για να ισοφαρίσει με τον Στεφανίδη στο 58' η ομάδα του Ευόσμου. Δοκάρι στο 68' για τους γηπεδούχους είχεο Βαρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα