Τερν: 2-1 θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό

13:09 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

Την πρόβλεψη πως η Μάλμε θα κερδίσει 2-1 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έκανε ο Σίμον Τερν εν όψει της αναμέτρησης που θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα συνεχίσει στο Europa League.
Σε δηλώσεις του ο Σουηδός αμυντικός μέσος της Μάλμε, ο Σίμον Τερν, τόνισε: "Πιστεύουμε και ελπίζουμε στη νίκη. Προβλέπω πως θα κερδίσουμε με 2-1.

Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της. Ίσως ο αντίπαλος να παρασυρθεί και να βγει μπροστά, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τους χώρους".
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του συμπαίκτη του Τερν, του Ενόχ Κόφι Αντού, με τον Γκανέζο μέσο της Μάλμε να δηλώνει: "Θα παλέψουμε σκληρά για την πρόκριση. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας στο γήπεδο και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Σε προηγούμενα παιχνίδια μάς στοίχισε ότι χάσαμε τη συγκέντρωση μας σε κάποια σημεία. Αν το αποφύγουμε αυτό απόψε, έχουμε ελπίδες να νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα