Τέρης Χρυσός: Γιός μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι βέβαια!

21:46 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τέρης Χρυσός έσπασε τη σιωπή του γύρω από τις φημολογίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι γιος του από την Ντόρα Μπακογιάννη!

Η εφημερίδα «Espresso» φιλοξενεί σήμερα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Τέρη Χρυσού, « Μια ζωή σαν παραμύθι», όπως την αφηγήθηκε στον συγγραφέα Πάνο Καλούδα στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια περί πατρότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το απόσπασμα ο κ. Χρυσός αναφέρει: «Γιος μου ο Κυριάκος; Όχι βέβαια!».

Στο βιβλίο της ζωής του ο Τέρης Χρυσός

αναφέρεται εκτενώς σε αυτό το θέμα θέλοντας, όπως λέει, «να πάρει τέλος αυτή η ηλιθιότητα!». Ο συγγραφέας Πάνος Καλουδάς λέει γι' αυτό το θέμα:

«Οταν του είπαν τι ακούγεται, τι γράφεται, τι συζητιέται έντονα, ο Τέρης γέλασε. Ύστερα θύμωσε. Μετά εξαγριώθηκε... πανικοβλήθηκε. Και έντιμα θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από τις αστειότητες εκείνες. Άλλος σίγουρα θα το εκμεταλλευόταν αυτό για επικοινωνιακούς λόγους. Για πιότερο άρμεγμα φήμης. [...] Ο Τέρης δεν είχε τέτοιες αυταπάτες. Ποτέ του δεν κρατήθηκε από τέτοιες σαθρές δημοσιότητες και από νάιλον ελπίδες επανάκαμψης. Που στο τέλος τέλος δεν τις είχε και ανάγκη πλέον. Γι' αυτό και μετά την πρώτη του έκπληξη, τον θυμό, την οργή και τις τύψεις για το αιωρούμενο άδικο, κάλεσε τους δημοσιογράφους -όσους μπορούσε να καλέσει- και τους έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Είναι φοβερό ψεύδος το ότι είναι γιος μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ότι είναι καρπός μιας σχέσης που είχα με την Ντόρα Μπακογιάννη. Έλεος πια! Τι άλλο θα σκαρφιστούν να πουν στον ανταγωνισμό ανοησίας που διακατέχονται κάποιοι. Αυτό το έβγαλε αστειευόμενος ο Τζίμης Πανούσης, σε ένα κέντρο όπου εργαζόταν για να κάνει πλάκα. Και αυτή την πλάκα του καλλιτέχνη πιάσανε οι φαιδροί και την κάνανε σημαία. Παρακαλώ θερμά, αποκαταστήστε την αλήθεια. Για να σταματήσουν αυτές οι γελοίες διαδόσεις, που πρώτα τους ίδιους τους... διαδοσίες δεν τιμούν"».

Ο Τέρης Χρυσός αναφέρεται επίσης στον κατάσκοπο πατέρα του, στα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Τρούμπα, όπου πουλώντας φιστίκια παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, στο ατροφικό χέρι του αλλά και στους ξένους και Έλληνες συναδέλφους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα