Τέρι: Ζω για τον τίτλο

19:25 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

Πέντε χρόνια μετά, η Τσέλσι είναι ξανά πρωταθλήτρια Αγγλίας με τον Τζον Τέρι να σημειώνει πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος ζει για τίτλους.
Μετά το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ο αρχηγός της Τσέλσι δήλωσε: "Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε. Η Κρίσταλ Πάλας είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και μας ζόρισε στο παιχνίδι, όμως ευτυχώς πετύχαμε το γκολ με τον Εντέν και πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν".
Στη

συνέχεια, ο Τέρι φρόντισε να αφήσει "μπηχτή" για τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, τον Ράφα Μπενίτεθ: "Κάποτε ένας προπονητής είχε πει ότι δεν μπορούσα να παίζω σε όλα τα παιχνίδια και τον διέψευσα. Ξέρει καλά αυτός ποιος είναι... Έχω δίπλα μου σπουδαίους συμπαίκτες και σπουδαίο προπονητή".
Για τον τίτλο, ο Τέρι είπε πως "είναι πραγματικά αυτό για το οποίο ζω. Πάνε πέντε χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα μας και θα το απολαύσω, γιατί όταν περνούν τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα πονάει".
Ο Τζον Τέρι δεν ξέχασε τον Ρίο Φέρντιναντ που περνά πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια της συζύγου του, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο: "Θα ήθελα εκ μέρους μου αλλά και εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας της Τσέλσι να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τον Ρίο Φέρντιναντ και την οικογένεια του για τον χαμό της συζύγου του".

Keywords
Τυχαία Θέματα