Τερ Στέγκεν: Περιμένουμε να χάσει βαθμούς η Ρεάλ

19:45 3/2/2015 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα «πετάξει» βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός πορτιέρο της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει τα παιχνίδια της για να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Primera Division, ενώ επισήμανε ότι στο Κύπελλο και στο Champions League, η ομάδα του πρέπει

να καθορίσει μόνη της την τύχη της.

«Για να παραμείνουμε στο "κηνύγι" του πρωταθλήματος, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Παράλληλα, ελπίζουμε να "στραβοπατήσει" η Ρεάλ, κάτι που σίγουρα θα κάνει. Στο Κύπελλο και στο Champions League, η τύχη είναι ένας απαραίτητος παράγοντας. Πρέπει, λοιπόν, να καθορίσουμε την τύχη μας», ήταν τα λόγια του 22χρονου τερματοφύλακα, που, στη συνέχεια, τόνισε ότι, αν η ομάδα του συνεχίσει να αμύνεται καλά, τότε θα τα πάει καλά στη συνέχεια των διοργανώσεων που συμμετέχει.

«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είμαστε καλοί επιθετικά, ενώ έχουε δείξει ότι είμαστε καλοί και στην άμυνα όταν χρειάζεται. Πιστεύω πως, αν συνεχίσουμε να αμυνόμαστε καλά, τότε μπορούμε να πετύχουμε και στις τρεις διοργανώσεις», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα