Τερ Στέγκεν: Γίγαντας της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

11:07 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Αντρέ Τερ Στέγκεν να είναι η πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα για την θέση του τερματοφύλακα με τον ίδιο να χαρακτηρίζει "γίγαντα της Ευρώπης" την ομάδα της Καταλονίας αλλά να προσθέτει πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Γκλάντμπαχ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα Sport, o 21χρονος τερματοφύλακας τόνισε: "Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην Μπορούσια, η οποία είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Οφείλω

πολλά σε αυτό τον σύλλογο, είμαι φίλαθλος του από μικρός. Είναι όμορφο και αποτελεί τιμή να ακούς ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Μπάρτσα, αλλά προς το παρόν είναι το μόνο που μπορώ να πω. Είμαι ευτυχισμένος στο Μέχενγκλαντμπαχ και θα δούμε τι θα συμβεί. Το μέλλον μου το αποφασίζει ο εκπρόσωπος μου, ο οποίος μιλάει με τον σύλλογο. Εγώ κρατιέμαι στο περιθώριο".
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Άντονι Θουμπιθαρέτα, βρέθηκε στην Γερμανία και συμφώνησε με την Γκλάντμπαχ για τον Τερ Στέγκεν έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ με τον 21χρονο τερματοφύλακα να δηλώνει: "Η Μπάρτσα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Είναι ένας γίγαντας της Ευρώπης. Ένας σύλλογος με την δική του κουλτούρα".
Για τον νυν τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, τον Βίκτορ Βαλντές, ο Τερ Στέγκεν δήλωσε: "Είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Κάνει σπουδαία δουλειά στην Μπάρτσα εδώ και πολλά χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα