Τέλος ο Σαρρής!

13:47 23/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μια από τις πιο "σκοτεινές" εποχές της ΕΠΟ με τεράστιες σκιές κλείνει με την αποχώρηση του Γιώργου Σαρρή. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας υπέβαλε πριν από λίγα λεπτά ο Γιώργος Σαρρής, ενώπιον του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαρρής είπε σε συνεργάτες του πριν το Δ.Σ. ότι αποχωρεί γιατί δεν αντέχει άλλο. «Θα παραιτηθώ, δεν αντέχω άλλο, χάνω την υγεία μου, χάνω την αξιοπρέπειά μου, δεν μπορώ να βγάλω ούτε φορολογική ενημερότητα» φέρεται να είπε. Πλέον αναμένεται

και η επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης Σαρρή που φεύγει έχοντας συνδέσει το όνομα του με την αποδόμηση της Εθνικής ομάδας αλλά και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι χειρότερη από ποτέ.

Επόμενο βήμα είναι να προκηρυχτούν εκλογές στην ομοσπονδία μέσα στο επόμενο μήνα, όμως ΜΟΝΟ για τη θέση του προέδρου, καθώς το υπόλοιπο Δ.Σ. συνεχίζει κανονικά τη θητεία του ως το 2016.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επισήμως υποψήφιοι διάδοχοι. Υπάρχει μόνο μια φημολογούμενη πρόθεση του Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος δεδομένα βρίσκεται σε επαφές με ορισμένες Ενώσεις, αλλά και η περίπτωση του Γιώργου Λυσσαρίδη που έχει δηλώσει πως ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί υπό προϋποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα