Τέλος ο Πιτσούρκα, αναλαμβάνει ο Κόντρα

20:51 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας αποτελεί ο Βίκτορ Πιτούρκα, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Το ματς με τη Φινλανδία ήταν το τελευταίο για τον Ρουμάνο τεχνικό στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ο οποίος αφού πλήρωσε τη ρήτρα του που άγγιζε τις 700.000 ευρώ (!) έφυγε για τη Σαουδική Αραβία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιτούρκα είχε δεχτεί έντονη κριτική από τον εγχώριο Τύπο, μετά τον αποκλεισμό της Ρουμανίας από την Ελλάδα

στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο, δέχτηκε τη στήριξη της ομοσπονδίας και συνέχισε το έργο του, αφήνοντας την ομάδα του στη 2η θέση του ομίλου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Εξάλλου, ο Πιτούρκα πήρε και μια μικρή... ρεβάνς από την Εθνική μας, όταν πριν από περίπου ένα μήνα, πέρασε με «διπλό» από το Φάληρο οδηγώντας την ομάδα του στο 0-1 μέσα στο Καραϊσκάκη.

Πλέον, ο Ρουμάνος κόουτς θα απολαμβάνει τα... πετροδόλαρα της Αλ Ιτιχάντ, ενώ μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί στην εθνική Ρουμανίας, είναι ο Κοσμίν Κόντρα της Χετάφε.

Keywords
Τυχαία Θέματα