Τέλος ο Ουντόβισιτς από Σερβία

18:44 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέγιαν Ουντόβισιτς ανακοίνωσε την απόφασή του στον πρόεδρο της σερβικής Ομοσπονδίας Βέλιμπορ Σόβροβιτς, χωρίς να θελήσει να αναφέρει τους λόγους παραίτησής του, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η επιστολή οκτώ παικτών, πριν από μερικές ημέρες, στην οποία ανέφεραν ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με το έργο του Ουντόβισιτς, ήταν η αιτία που έφερε το τέλος του στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού.
Η Ντέγιαν Σάβιτς, κλήθηκε να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας στον αγώνα με τη Γερμανία την Τετάρτη (31/10) για το World

League, με τα σερβικά ΜΜΕ να φέρουν πρώτο φαβορί για αντικαταστάτη του Ντέγιαν Ουντόβσιτς τον μέχρι πέρυσι τεχνικό της Παρτιζάν, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.
Ο Ντέγιαν Ουντόβισιτς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ραντίνσκι Κραγκούγιεβατς, εκεί όπου θα βρει τον Βάνια Ουντόβισιτς και τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, δύο από τους παίκτες που δεν υπέγραψαν την επιστολή.
Με το καλημέρα στον πάγκο της εθνικής ομάδας ο Ντέγιαν Ουντόβισιτς οδήγησε τη Σερβία στο χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2006 στο Βελιγράδι και στην εξαετή πορεία τους κέρδισε 16 μετάλλια σε 17 διοργανώσεις.
Η μοναδική φορά που η εθνική ομάδα επί των ημερών του έμεινε εκτός βάθρου, ήταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007 στη Μελβούρνη.
Από εκεί και πέρα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου φέτος, αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στη Ρώμη το 2009, καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης τον Ιανουάριο του 2012 στο Αϊντχόφεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα