Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανθρακικό

15:24 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα το πρωί ο Παύλος Δερμιτζάκης συναντήθηκε με την διοίκηση του Πανθρακικού και πριν από λίγο η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως χωρίζουν οι δρόμοι της με τον Έλληνα τεχνικό.
Ο Δερμιτζάκης ανέλαβε στο μέσο της σεζόν στην θέση του Σάββα Παντελίδη, κατάφερε να κρατήσει τον Πανθρακικό στην Super League ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε να διακόψουν την συνεργασία τους. Ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξαν και οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Έλληνα

τεχνικού μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Πλέον στον Πανθρακικό ξεκινάνε την αναζήτηση νέου προπονητή ενώ ο Δερμιτζάκης θα ψάξει να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του με τον ΟΦΗ να εμφανίζεται να έχει στην λίστα του το όνομα του Έλληνα τεχνικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Επίσης λύεται η συνεργασία με τους συνεργάτες του Γιάννη Ταουσιάνη, Τάσο Σιδερίδη και Νίκο Μιχόπουλο.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει όλους για την προσφορά τους και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής και τους εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα