«Τέλος η Εφές»

20:54 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μία ημέρα μετά την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, δίνει το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα.«Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και η επιστροφή θα πρέπει να είναι διπλή για εμάς. Επιστροφή στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Δεν υπάρχουν χρονικά τα περιθώρια να σταθούμε στην αναμέτρηση με την Αναντολού Έφες», είπε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο «Άρτζι» και πρόσθεσε πως: «Θα πρέπει να προχωρήσουμε,

βελτιώνοντας άμεσα κάποια πράγματα, τα οποία δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσουμε σε αυτές τις ουσιαστικά δύο προπονήσεις που έχουμε μπροστά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά που προστέθηκαν τελευταία να προσαρμοστούν ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι μας».

Σίγουρα η ομάδα του «τριφυλλιού» είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο ματς με τον Απόλλωνα της Πάτρας, αλλά ο Πεδουλάκης υπογράμμισε πως: « Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, είναι μια ομάδα που μάχεται και θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Κάτι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα