Τελικοί Α1 μπάσκετ: Άναψαν τα αίματα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

13:17 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με την ένταση να κυριαρχεί και οι τόνοι να ανεβαίνουν και από τις δυο πλευρές.
Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός

ζήτησε να μην υπάρχει κόσμος πίσω από τον πάγκο της ομάδας όπως επίσης να είναι κενές οι θέσεις δεξιά και αριστερά της φυσούνας. Η αστυνομία εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει πως με αυτό τον τρόπο δεν τηρούνται τα ίδια μέτρα ασφαλείας που έχουν συμφωνηθεί για το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.
Επιπλέον, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να μην επιτραπεί η είσοδος σε άτομα που θα φέρουν κάρτες αμφιβόλου προέλευσης απειλώντας πως σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα θα αποχωρήσει. Τότε τα αίματα άναψαν, με την ένταση να είναι μεγάλη, την πλευρά του Ολυμπιακού να αποχωρεί από την σύσκεψη και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός δυναμιτίζει το κλίμα.
Την ίδια ώρα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με την διοίκηση του ΟΑΚΑ για το θέμα της οφειλής που έχει προκύψει από χθες με τον Γιαννακόπουλο να δηλώνει μετά το τέλος της συνάντησης: "Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει καμία οφειλή προς το ΟΑΚΑ. Όποιος το βράδυ κοιμήθηκε στραβά και το πρωί που ξύπνησε ανακάλυψε την οφειλή είναι δικό του θέμα. Τα όποια μικροπροβλήματα υπήρξαν λύθηκαν άμεσα και δεν υπάρχει κανένα θέμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα