Τελική ευθεία για Μρτζα και Κάλβο

10:19 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι υποθέσεις Μρτζα και Κάλβο για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος αρχισκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας του κατέθεσε ως γνωστόν προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα κι όπως διαβάσατε από χθες η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη οικονομική κουβέντα μαζί του μέσω του μάνατζερ του. Μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του από τον Αστέρα αλλά και την βεβαιότητα ότι μόνος του θα χειριστεί το θέμα της μεταγραφής

του δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένει η ΑΕΚ. Ηδη έχει γίνει η πρώτη οικονομική προσέγγιση οπότε οι εξελίξεις θα τρέξουν με δεδομένο το ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μρτζα, όπως είναι φυσικό, κι από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Η ΑΕΚ έχει σκοπό να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα ώστε να μην προλάβει να ανέβει κι άλλο η τιμή του Σέρβου γκολτζή.

Σε ότι αφορά το θέμα του Κάλβο είναι δεδομένο πως η Ξάνθη παραχωρεί τον παίκτη στην ΑΕΚ οπότε απομένει η συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο 29χρονος Ισπανός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση με στοιχεία στο παιχνίδι του που λείπουν από την ομάδα και για τον λόγο αυτό πάρθηκε απόφαση να γίνει κίνηση από την ΑΕΚ. Το θέμα όπως έχουμε πει θα τελειώσει γρήγορα αφού και ο Κάλβο και φυσικά ο Μρτζα προχωράνε ανεξάρτητα από το θέμα του τεχνικού διευθυντή που και αυτό είναι στην τελική ευθεία. Δεδομένο είναι πως και για τις δύο περιπτώσεις η ΑΕΚ δεν θα ξεφύγει από την πολιτική που έχει χαράξει και από την αξιολόγηση που έχει κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα