Τελικά… δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός

21:31 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με το φτωχό 1-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν απείλησαν ούτε στιγμή την εστία του Ιτάνζ και με μία φάση από το πουθενά κατάφεραν να σκοράρουν. Πολύ λίγες οι ευκαιρίες και των δύο ομάδων με τον Ατρόμητο να κάνει την πρώτη του επίσκεψη στην εστία του Μέγιερι στο 52ο λεπτό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο από πλευράς Ολυμπιακού. Οι περιστεριώτες

κατάφεραν να περιορίσουν τις επιθετικές επιλογές των «ερυθρολεύκων» με αποτέλεσμα να μην απειληθούν ιδιαίτερα.

Ο Ολυμπιακός είχε στο πρώτο μέρος τον Μιραλάς ως τον καλύτερο παίκτη, αφού εκείνος ήταν που έπαιρνε τις πρωτοβουλίες χωρίς όμως να «καρποφορήσουν». Τα πρώτα 45 λεπτά της σημερινής αναμέτρησης πέρασαν αδιάφορα με τον Ολυμπιακό να δείχνει ότι έχει «βραχυκυκλώσει» επιθετικά και τον Ατρόμητο να συμβιβάζεται με το 0-0.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε και στην επανάληψη ο Ολυμπιακός. Ο Ατρόμητος από την άλλη απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 52' με ένα σουτ του Νάστου από πλάγια θέση. Ο Μέγιερι έκανε την πρώτη του απόκρουση στο ματς.

Κάπου εκεί οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 54' ο Φετφατζίδης έκανε το κόρνερ και ο Μαρκάνο με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Απ;o κει και πέρα το ματς κύλησε ομαλά και ήρεμα με τον Ολυμπιακό να δείχνει πιο ήρεμος μετά και το τέρμα που σημείωσε. Ο Ατρόμητος προσπάθησε, αλλά μάταια, να απαντήσει στο τέρμα του Μαρκάνο αλλά οι επιθέσεις ήταν είχαν άδοξη κατάληξη.

Το ματς έληξε με το φτωχό 1-0 το οποίο αντιπροσωπεύει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Χολέβας, Μανιάτης, Μοδέστο (46' Μακούν), Φετφατζίδης, Φουστέρ (64' Γέστε), Μιραλάς (82' Μέλμπεργκ), Τζιμπούρ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Τόμας, Καραγκούνης (74΄Μπρίτο), Νάστος, Αναστασάκος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Καραμάνος (80' Μπέλιτς), Δημούτσος (62' Πίτου), Ζουέλα, Μακρής

Διαιτητής: Ι. ΔΕΛΦΑΚΗΣ

Βοηθοί: Φ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα