Τέλη Αυγούστου τελειώνει το σίριαλ με Μπέιλ

11:48 9/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την προσπάθεια της για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ με την Τότεναμ να μην έχει δώσει ακόμα την έγκριση της και όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Η εφημερίδα MARCA σημειώνει πως η Τότεναμ ζητά 116 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τον Ουαλό μεσοεπιθετικό με την βρετανική Guardian να υπογραμμίζει πως η ομάδα του Λονδίνου είναι διατεθειμένη να "πέσει" στα

100 εκατομμύρια ευρώ αρκεί να δοθεί ο Αλβάρο Μοράτα ως αντάλλαγμα.
Ωστόσο, στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύουν να δώσουν τον νεαρό επιθετικό καθώς πιστεύουν στο ταλέντο του ενώ ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ παραδέχτηκε χθες πως τα 100 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά χρήματα για την αγορά του Μπέιλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως βρετανικά Μέσα μετέδιδαν πως η Τότεναμ προσπάθησε να πείσει την Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει, μαζί με τον Μπέιλ, και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του ισπανικού συλλόγου.
Όλα δείχνουν πως οι οικονομικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων θα είναι σκληρές και χρονοβόρες με τον Γκάρεθ Μπέιλ να συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα