Τελειώνει του Μέλμπεργκ

09:12 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης, θα έχει τελειώσει το θέμα του Όλοφ Μέλμπεργκ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν πάρει απόφαση πως ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο μετά και την χθεσινή δήλωση του ποδοσφαιριστή ο οποίος αποκάλυψε πως ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Η πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει πάρει ακόμα πίσω την πρόταση για ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες απολαβές αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει δυσαρέσκεια από τον Μαρινάκη

για την καθυστέρηση του Μέλμπεργκ ο οποίος χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA τόνισε: "Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να παίζω στην εθνική ομάδα ή όχι. Πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα τώρα, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι κοντά η αποχώρηση μου από την Εθνική Σουηδίας, αν δεν έχει ήδη συμβεί. Τουλάχιστον ήταν έπειτα από αυτό το γεγονός".
Ο Μέλμπεργκ δεν διευκρίνισε ποια είναι η ομάδα στην οποία θα αφοσιωθεί με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα