Τελειώνει το πικρό ποτήρι…

00:05 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη χρονιά, αυτή του οικιοθελούς υποβιβασμού στη Γ' Εθνική, πέρασε ανεπιστρεπτί. Η δεύτερη σεζόν του... μαρτυρίου, ξεκινάει -επιτέλους- σήμερα και βρίσκει την ΑΕΚ έτοιμη από όλες τις απόψεις και αποφασισμένη να δείξει ότι το «Ερχόμαστε» θα πρέπει να αρχίσει να τρομάζει όλο και περισσότερο όσους ήδη δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους γι' αυτό που έρχεται...
Έπειτα από μια παρατεταμένη καλοκαιρινή προετοιμασία που έμελε να ολοκληρωθεί ...Οκτώβριο, η χρονιά της επιστροφής, θα ξεκινήσει για την Ένωση από το Αίγιο, όπου θα αντιμετωπίσει

(18:00, ΟΤΕ ΤV) τον Παναιγιάλειο, στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής. Στόχος, φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από μια εμφάνιση και μια νίκη που θα καταστήσει σαφές με το «καλημέρα» ότι οι Κιτρινόμαυροι είναι το... αφεντικό.
Ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταλήξει εδώ και καιρό επί της ουσίας στο σχήμα που θα παρατάξει σε αυτή την πρεμιέρα, έστω και αν χρειάστηκε να διαφοροποιήσει... εκτάκτως κατά 1/11ο τα πλάνα του, λόγω της συμπληρωματικής κλήσης του Πέτρου Μάνταλου στην Εθνική.
Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ανέστης, στην άμυνα οι Μπακάκης (δεξιά), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (στόπερ), Πεταυράκης (αριστερά), στο κέντρο οι Κορδέρο, Ανάκογλου (αμυντικοί χαφ), Μπαρμπόσα (επιτελικός) και στην επίθεση οι Ντούνης (δεξιά), Πλατέλλας (αριστερά), Αραβίδης (φορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα