Τελευταία ευκαιρία για ΑΠΟΕΛ

16:02 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μάχη κορυφής, μάχη τίτλου στην Κύπρο! Ο δεύτερος της βαθμολογιας με 59 πόντους ΑΠΟΕΛ λοιπόν, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο ΑΕΛ (έχει 64 πόντους) και η νίκη είναι μονόδρομος στο κυριακάτικο ντέρμπι . Οι γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν την ουσία μόνο το τρίποντο που θα μειώσει την διαφορά από την κορυφή, και θα προσθέσει δυναμική στην ομάδα ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών. Απο εκεί και πέρα η τρίτη της βαθμολογίας Ομόνοια φιλοξενεί την Ανόρθωση

και οι «Πράσινοι» θέλουν απαραίτητα νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να ελπίζουν πως μπορούν να σκαρφαλώσουν μερικά σκαλοπάτια πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην μάχη της ουράς, η ουραγός Ένωση Παραλιμνίου παίζει εντός έδρας με τον Άρη σε μια απο τις τελευταίες ευκαιρίες της. Στο Παραλίμνι πάντως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να σωθεί η ομάδακαι άπαντες δουλεύουν με στόχο να φέρουν την ομάδα εκεί που θέλουν, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α' Κατηγορία. Τέλος, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, και θα διεκδικήσει το τρίποντο για να κάνει άλμα παραμονής.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στην Κύπρο

Σάββατο 21/04

Απόλλων - ΑΕΚ 17:00

Νέα Σαλαμίνα - Αλκή 17:00

Ομόνοια - Ανόρθωση 17:00

Κυριακή 22/04

Εθνικός - Ολυμπιακός 17:00

ΕΝΠ - Άρης 17:00

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 19:00

Keywords
Τυχαία Θέματα