Ταξίδι «Λύμπε» στο Βελιγράδι!

07:52 26/4/2014 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ»: «Μέσω της «ΩΡΑΣ» ενημερωθήκατε για το πλάνο που υπάρχει από εδώ και πέρα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, εκεί όπου οι επικεφαλής της «Ένωσης» στρέφουν το ενδιαφέρον κυρίως στην αγορά του εξωτερικού. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις μελετημένα και προσεκτικά, αποκτώντας παίκτες πρώτης γραμμής, που θα κάνουν τη διαφορά όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά

και τις επόμενες.

Στην ΑΕΚ μελετούν ήδη συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι προτάσεις στους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο από ατζέντηδες είναι συνεχείς, μιας και πλέον η «Ένωση» βρίσκεται στο επίκεντρο και του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Μια αγορά που στην ΑΕΚ παρακολουθούν με ενδιαφέρον είναι αυτή της Σερβίας, όπου παραδοσιακά «βγάζει» γνήσια και σπάνια ταλέντα και που η «Ένωση» έχει την πρόσβαση που απαιτείται για να «ψωνίσει» από εκεί. Όπως σας αποκαλύπτει λοιπόν σήμερα η «ΩΡΑ», απόψε θα βρεθεί στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι μεταξύ Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπου θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών!

Ντάνκο Λάζοβιτς

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το «κανόνι» της Παρτιζάν, ο διεθνής Σέρβος επιθετικός Ντάνκο Λάζοβις, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ζενίτ! Πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ, που μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης και για τον οποίο τον Γενάρη ενδιαφέρθηκε έντονα και ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει τελικά πίσω λόγω του υψηλού κόστους της μεταγραφής. Ωστόσο πλέον ο 31χρονος φορ αγωνίζεται στην Παρτιζάν και από τη στιγμή που επέλεξε να μεταγραφεί εκεί, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να έρθει και στην ΑΕΚ, αν γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ντάρκο Λάζοβιτς

Εκτός του Ντάνκο Λάζοβιτς, ο «Λύμπε» θα έχει σήμερα στραμμένα τα μάτια και στον Ντάρκο Λάζοβιτς, που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκειται για έναν ακραίο, 24 ετών, με την ταχύτητα και την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση να είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Αγωνίζεται σε μια θέση για την οποία «ψάχνεται» η ΑΕΚ και είναι από τους παίκτες που θα παρακολουθήσει προσεκτικά σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ντράγκαν Μρτζα

Στον Ερυθρό Αστέρα αγωνίζεται και ο έμπειρος φορ Ντράγκαν Μρτζά, που έχοντας πατήσει πλέον τα 30 κάνει μία από τις πιο ώριμες και γεμάτες σεζόν της καριέρας του με την σερβική ομάδα, μετρώντας 16 γκολ σε 23 συμμετοχές! Είναι σίγουρα μια περίπτωση που έχει ενδιαφέρον και που σήμερα θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του «Λύμπε», προκειμένου να σχηματιστεί λεπτομερής εικόνα για τα προσόντα του.

Ταξίδι για Σκούλετιτς!

Στο σημερινό ντέρμπι θα αγωνιστεί με την Παρτιζάν και ο Πέταρ Σκούλετιτς, ο 23χρονος επιθετικός που θεωρείται από τους ποιοτικότερους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ ο Σύλλογος. Ο Σκούλετιτς είναι μια περίπτωση που απασχόλησε και απασχολεί την ΑΕΚ και η «ΩΡΑ» σας αποκαλύπτει πως άνθρωπος της «Ένωσης» βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο Βελιγράδι, προκειμένου να τον δει από κοντά!

Σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει και αυτός αγωνιζόμενο, με τον Σέρβο να είναι μια περίπτωση που σίγουρα ξεχωρίζει και που φυσικά δεν είναι και... απλή. Η Παρτιζάν τον κοστολογεί ακριβά, ωστόσο αν η ΑΕΚ αποφασίσει και κινηθεί και επίσημα για την απόκτησή του, έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό της».

Keywords
Τυχαία Θέματα