Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μετά το θάνατό του!

16:11 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σι Τζέι Τουόμεϊ από το Μέιν των ΗΠΑ σε ηλικία 20 ετών τον Απρίλιο του 2010 αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήταν μια απόφαση που όπως λέει η μητέρα του δεν μπόρεσε να καταλάβει καθώς ο Σι Τζέι ήταν ένας δραστήριος νεαρός, είχε υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και ήθελε να γνωρίσει όλον τον κόσμο ταξιδεύοντας.

Η μητέρα του Χάλι Τουόμεϊ θέλησε να εκπληρώσει μια από τις επιθυμίες του έστω και μετά το θάνατο, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Κοιτώντας

την τεφροδόχο με τις στάχτες του αγαπημένου της γιου, αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να κάνει: «Συνειδητοποίησα ότι θα έμενε σε αυτό το δοχείο για πάντα. Ο Σι Τζέι δεν είχε προλάβει να γνωρίσει τον κόσμο και ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να το κάνει», δήλωσε στο ΒΒC.

Έτσι, το συζήτησε με το σύζυγό της Τζον και δημιούργησε μία σελίδα στο faceboοk ζητώντας από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να σκορπίσουν την τέφρα του Σι Τζέι σε ένα αγαπημένο μέρος της επιλογής τους.

Στην αρχή λίγοι ανταποκρίθηκαν όμως σε έναν χρόνο πάνω από εννιά χιλιάδες άνθρωποι προσφέρθηκαν να τον... πάρουν μαζί σε ένα από τα ταξίδια τους. Η Χάλι απλά επιλέγει τα πιο ξεχωριστά μέρη ή εκείνα στα οποία ο γιος της δεν έχει «πάει» ακόμη. Όταν κάποιος λοιπόν επικοινωνήσει μαζί της και εκείνη τον ξεχωρίσει, του ταχυδρομεί ένα σακουλάκι με την τέφρα του γιου της, μαζί με ένα σύντομο γράμμα και τη φωτογραφία του.

Η σελίδα «Σκορπίζοντας τον Σι Τζέι» είναι πλέον γεμάτη με φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, χιονισμένα τοπία, εξωτικές παραλίες και διάσημα αξιοθέατα από την Αλαμπάμα και το Αφγανιστάν μέχρι την Καμπότζη, το Πράσινο Ακρωτήρι, ακόμη και το... Διάστημα.

«Ζητάω από όλους να του πουν πως τον αγαπάμε. Και ότι λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ που τον απογοήτευσα», αναφέρει η Χάλι.

Παράλληλα, το ταξίδι αυτό του Σι Τζέι έχει μεταπείσει αρκετούς ανθρώπους που ήθελαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

«Το ταξίδι του έκανε κάποιους να δουν τη ζωή με άλλα μάτια. Ούτε για μία στιγμή δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσε να σώσει και άλλους», καταλήγει η μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα