Ταυλαρίδης: Θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο

10:57 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως την εφετινή σεζόν ο Ατρόμητος θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος πρόσθεσε πως σε αυτό θα βοηθήσει και η παρουσία του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, Στάθης Ταυλαρίδης, στην εφημερίδα SPORTDAY
- Για τον φετινό Ατρόμητο: «Έχει μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη φετινή χρονιά. Η προετοιμασία που κάνουμε μας βοηθάει στο να βγάζουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο, όπως έγινε με τη Γουίγκαν, αλλά

έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος, όπως βλέπω την ομάδα, ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».
- Για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παράσχο: «Ο Παράσχος ήρθε και βοήθησε πολύ. Η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Σίγουρα είναι ένας προπονητής που όπως έχει δείξει η καριέρα του τα προηγούμενα χρόνια, οι ομάδες του παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό νομίζω θα γίνει και φέτος, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγησή του».
- Για τους στόχους του: «Τη φετινή χρονιά νιώθω κι εγώ διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια άλλαζα ομάδες κάθε χρόνο. Τώρα νιώθω πολύ καλά εδώ. Έκανα τα καλύτερα εργομετρικά μου στα 17 χρόνια που παίζω, νιώθω πολύ δυνατός και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στην ομάδα. Όλοι ξέρουν, και ο προπονητής και ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής, πως όταν θα μπω στο γήπεδο θα τα δώσω όλα και θα βοηθήσω την ομάδα και πως στις προπονήσεις είμαι εργατικός και αφοσιωμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα