Ταινία για τον Τζίμι Χέντριξ με... προβλήματα (VIDEO)

18:47 6/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μια βιογραφική ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Τζίμι Χέντριξ δημιούργησε ένας από τους παραγωγούς του 12 years a Slave, ο Τζον Ρίντλεϊ με τίτλο: «All is by my side».

Η ταινία αφηγείται μια σχετικά άγνωστη περίοδο της ζωής του Χέντριξ, λίγο πριν βγάλει το πρώτο του άλμπουμ και γίνει διάσημος, τις χρονιές 1966-1967 στο Λονδίνο.

Ωστόσο, το αρνητικό της ταινίας είναι ότι οι παραγωγοί δεν μπόρεσαν να πάρουν το «ΟΚ» από τους κληρονόμους του Χέντριξ να χρησιμοποιήσουν τα τραγούδια του στην ταινία κι έτσι δεν θα ακούσουμε

κανένα τραγούδι του ίδιου. Θα ακούσουμε μόνο κάποια τραγούδια που τραγουδούσε ο Χέντιξ εκείνη την εποχή και δεν ήταν δικά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από πολλούς συγγενείς και φίλους του Χέντριξ καθώς οι ίδιοι λένε ότι ο τραγουδιστής παρουσιάζεται στην ταινία πολύ βίαιος, ενώ στην πραγματικότητα ήταν πάντα ήρεμος.

Τον Χέντριξ θα υποδυθεί ο Αντρέ Μπεντζαμιν, ενώ μαζί του θα είναι ο Άσλεϊ Τσάρλς ως Κιθ Ρίτσαρντς και η Ιμοτζέν Πουτς ως Λίντα Κιθ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...

Keywords
Τυχαία Θέματα