Ταινία για τον Λανς Άρμστρονγκ

19:03 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ταινία για τη ζωή του πρώην ειδώλου του αθλητισμού, Λανς Αρμστρονγκ, πρόκειται να δημιουργηθεί, χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο ποιος θα ενσαρκώσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ποδηλασίας που γνώρισε την πτώση, όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ωστόσο, ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ έσπευσε να συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας, ενώ φημολογείται ότι πιθανότατα θα κρατήσει ένα ρόλο και για τον ίδιο, ο οποίος ίσως να είναι αυτός του Άρμστρονγκ. Ωστόσο πολύ πιθανό είναι ο Κούπερ να αναλάβει τον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Τάιλερ Χάμιλτον, του

επί χρόνια συνεργάτη του Άρμστρονγκ ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε πρώτος ότι ο ποδηλάτης έκανε ντόπινγκ ακόμα κι όταν αυτός το αρνιόταν.

Εξάλλου, η ταινία σε σκηνοθεσία του Τζέι Ρόουτς θα εστιάζει στη σχέση των δυο αντρών. Δεν είναι τυχαίο ότι στην παραγωγή συμμετάσχει και ο Μάικλ Ραντάτσκι, ο παραγωγός του «60 Minutes», της εκπομπής που ο Χάμιλτον αποκάλυψε την αλήθεια για τον Άρμστρονγκ.

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον πρωταθλητή στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes», όσο ακόμα ο Αρμστρονγκ αρνούνταν τη χρήση ουσιών.

Το σενάριο θα είναι γραμμένο από τον Σκοτ Μπερνς του «Side Effects».

Keywords
Τυχαία Θέματα