Ταχτσίδης: Νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας

13:32 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

Τίποτα άλλο δεν σκέφτονται οι Έλληνες διεθνείς πλην της νίκης κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία όπως υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να πάρει τα πάνω της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μέσος σε συνέντευξη Τύπου:
- Για το αυριανό ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Πρέπει να νικήσουμε. Η Βόρειος Ιρλανδία έρχεται εδώ με έξι βαθμούς, εμείς έχουμε μόλις έναν βαθμό και χρειαζόμαστε τη νίκη και τίποτα άλλο».
- Για τη παρουσία

των φιλάθλων και αν θα υπάρχει άγχος: «Ο κόσμος μας έλειψε πολύ στο πρώτο παιχνίδι. Δεν θα μας αυξήσει την πίεση η παρουσία του. Ελπίζω να έρθουν πολλοί άνθρωποι στο γήπεδο. Να κερδίσουμε όλοι μαζί: ο κόσμος και εμείς. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας για τη συνεχεία».
- Για τον Κάρολ και την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα: «Προσωπικά δεν το ήξερα. Από ό,τι μου έχουν πει οι πρώην του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν καλό τερματοφύλακα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδας, να είμαστε όπως πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
- Για το αν χαρακτηρίζει τελικό το αυριανό ματς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για τελικούς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουμε διαφορά μεταξύ μας. Πρέπει να δουλέψουμε από το 1ο λεπτό μέχρι το τελευταίο μόνο για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού δεν είναι εύκολο να παίζεις με τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».
- Για το αν λείπει κάτι από την Εθνική: «Εμπειρία έχουν όλα τα παιδιά. Ο προπονητής εμπιστεύτηκε αρκετά νεαρά παιδιά στη Φινλανδία. Όποιος καλείται να παίξει και είναι έτοιμος να αγωνιστεί, θεωρείται ήδη έμπειρος. Όσον αφορά την κούραση, παίξαμε το Σάββατο. Δεν ήταν εύκολο, αλλά όπως είπε και ο Βαγγέλης επιβάλλεται και αποβάλλεται, επειδή παίζουμε για την εθνική και όλα τα παιδιά έχουμε τη θέληση να δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα».
- Για την παρουσία του στη μεσαία γραμμή της Εθνικής, σε μια θέση που αγωνιζόταν ο Κώστας Κατσουράνης: «Πρόσφεραν και οι δύο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι έχω πάρει τη θέση εγώ μαζί με τον Σάμαρη είναι τιμητικό και θέλουμε να αποδίδουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλουμε να βοηθάμε για να φτάνει η Εθνική στη νίκη. Έχουμε πει ότι χρειάζεται υπομονή και η κριτική θα αλλάξει».
- Για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Βόρειος Ιρλανδία με τη Φινλανδία: «Είμαστε και οι δύο ομάδες στις ίδιες καταστάσεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διεθνής που να μπει στο γήπεδο και να πει ότι είναι κουρασμένος. Αυτό που έλειπε με τη Ρουμανία ήταν ο κόσμος και ήταν μαζί μας θα μας είχαν δώσει ώθηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα