Τα βρήκε σκούρα ο Τζόκοβιτς

10:46 1/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, νούμερο 65 στη παγκόσμια κατάταξη, τον οποίο κέρδισε 2-1 σετ (6-7, 7-5, 6-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Miami Open.
Ο Ουκρανός ήταν τόσο καλός στο πρώτο σετ που εκνεύρισε τον Τζόκοβιτς σε σημείο μάλιστα ο κορυφαίος τενίστας να τιμωρηθεί με point penalty με τον Ντολγκοπόλοφ να κάνει το 1-0 στο τάι

μπρέικ.
Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Τζόκοβιτς να είναι απογοητευτικός και να βρίσκεται μια ανάσα από το 0-4 στα γκέιμ. Ωστόσο, στο πιο κρίσιμο σημείο, ο Σέρβος αντεπιτέθηκε, ισοφάρισε σε 4-4, έκανε μπρέικ στο ενδέκατο γκέιμ και ισοφάρισε σε 1-1.
Από τη στιγμή που ισοφάρισε, ο Τζόκοβιτς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και στο τρίτο σετ επέτρεψε στον Ντολγκοπόλοφ να πάρει μόλις τρεις πόντους.
Έτσι, ο Τζόκοβιτς συνεχίζει τη προσπάθεια για κατάκτηση του πέμπτου τίτλου του στο Μαϊάμι και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ, νούμερο 7 στη παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος επικράτησε 2-0 σετ (7-6 και 6-0) του Ζιλ Σιμόν.
Ο Κέι Νισικόρι, νούμερο 5 στη παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τον Νταβίντ Γκοφέν με 2-0 σετ (6-1 και 6-2) και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζον Ίσνερ-Μίλος Ράονιτς. Τα άλλα δυο ζευγάρια των προημιτελικών είναι Μπέρντιχ-Μόνακο και Μάρεϊ-Τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα