Τα βρήκε ο ΟΦΗ με τους 9 παίκτες

11:57 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ γλίτωσε την αφαίρεση των 30 βαθμών από το πρωτάθλημα καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους 9 ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα καταθέσουν προσφυγές.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, συναντήθηκε με τον νομικό εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών, Κίμωνα Ευαγγελάτο, και συμφώνησαν οι 9 ποδοσφαιριστές να πάρουν τις επόμενες μέρες το μεγαλύτερο μέρος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και έτσι η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα δεν θα γίνει έπειτα από αυτόν τον συμβιβασμό.
Πλέον στον ΟΦΗ

θα ασχοληθούν με τις τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι προσφυγές των οποίων εκδικάστηκαν χθες. Πρόκειται για τους Άρη Γαλανόπουλο, Κένταλ Ουκάρ και Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Σε ότι έχει να κάνει με τον πρώτο του έχει επιδικαστεί ένα ποσό της τάξεως των 31.000 ευρώ αλλά ο ΟΦΗ έχει πάρει προθεσμία για να καταθέσει υπομνήματα μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να έρθουν σε ένα συμβιβασμό με τον παίκτη για να αποσύρει την προσφυγή. Κάτι που θα επιχειρήσουν να κάνουν και με τους υπόλοιπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα