«Τα βρήκαν Νάπολι-Τσέλσι για Καβάνι»

10:28 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο ιταλικός ραδιοφωνικός σταθμός, Radio Marte, μετέδωσε πως η Νάπολι δέχτηκε την πρόταση ύψους 58 εκατομμυρίων ευρώ της Τσέλσι για την παραχώρηση του Έντισον Καβάνι.
Μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε το εξής: "Τα νέα που έχουμε από πολύ έγκυρη πηγή κάνουν λόγο για συμφωνία με την Τσέλσι για την μεταγραφή του Έντισον Καβάνι. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ανάψει το πράσινο φως

για την μεταγραφή, αλλά πριν μετακινηθεί ο παίκτης επίσημα η Νάπολι θα πρέπει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του 58 εκατομμύρια ευρώ, λίγα λιγότερα δηλαδή σε σχέση με την ρήτρα που είχε βάλει στον παίκτη η Νάπολι".
Πλέον, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία του ραδιοφωνικού σταθμού, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να τα βρει ο Καβάνι με την Τσέλσι. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε κάνει σαφές πως ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν θα πωληθεί κάτω από 63 εκατομμύρια ευρώ με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται καιρό τώρα για τον ποδοσφαιριστή αλλά όλα δείχνουν πως ο Καβάνι καταλήγει στην Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα