Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση!

10:55 15/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα νέο αθλητικό site βρίσκεται από σήμερα στο "αέρα". Το coppa.gr είναι πλέον στη ζωή και το editorial του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ο οποίος ηγείται του site, είναι ο καλύτερος τρόπος να συστηθεί αυτή η προσπάθεια στον κόσμο:

"Ένα ακόμη αθλητικό site; Γιατί, θα αναρωτηθούν οι πιο πολλοί. Το ίδιο βασάνισε σαν σκέψη και εμάς, όλους αυτούς τους μήνες που σχεδιάστηκε το COPPA.

Η αγορά είναι ήδη γεμάτη, οι ανταγωνιστές πολύ γεροί και τα site

που ήδη υπάρχουν καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού. Ωστόσο πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και επειδή ο καλός ανταγωνισμός βελτιώνει την πίτα και φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, χρειαζόταν να βρούμε τι είδους ιστοσελίδα έλειπε από την αγορά. Δεν ήταν εύκολο. Σε αντίθεση με τις εφημερίδες που τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά ανακυκλώνουν την ίδια συνταγή, οι καλοί παίκτες στα αθλητικά online media μπόρεσαν και βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα των offline και εκτοξεύτηκαν ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.

Όμως αυτό δεν πρέπει να φοβίζει. Μας εξιτάρει λοιπόν η πρόκληση και διαπιστώσαμε πως ένα site που θα έχει άποψη και δεν θα φοβάται να την εκφράσει χωράει. Ένα site που θα αφήνει στους συντάκτες του περιθώρια να λειτουργήσουν με δημοσιογραφικά κριτήρια και μόνο, λατρεύοντας το παιχνίδι αλλά όχι και τα κάθε λογής «παιχνίδια» εξουσίας, ναι , μπορεί να έχει τύχη. Ετσι γεννήθηκε το COPPA μέσα από πάμπολλες συζητήσεις με τον Χρήστο Ράπτη που έκανε κάτι ανάλογα τρελό με αυτό που επιχειρούμε τώρα το 2011. Ηταν η αρχή της μεγάλης κρίσης όταν σκέφτηκε τη δημιουργία του iefimerida, με το οποίο έφερε επανάσταση στο κουρασμένο τοπίο της πολιτικής ενημέρωσης.

Αυτή η προσπάθεια, όμως δεν θα είχε πάρει ποτέ σάρκα και οστά, αν ο Γιάννης Θειακός (που έχει την ευθύνη της καθοδήγησης της δημοσιογραφικής ομάδας) δεν επέμενε να μας γνωρίσει με τον Χρήστο. Αποφασίσαμε λοιπόν και οι τρεις μαζί πως επειδή πάνω από όλα, είμαστε δημοσιογράφοι, δεν θα ζητήσουμε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από όσους μας κάνουν την τιμή να συνεργαστούμε, από το να γράφουν την αλήθεια. Αυτό που θα γίνεται, αυτό που θα εξελίσσεται, χωρίς να σκέφτονται διπλά και τριπλά ποιόν θα στενοχωρήσουν, ή ποιος θα γκρινιάξει.

Ο Τόλης Χριστοφοράκης που πήρε στους ώμους την αρχισυνταξία και εγκαταστάθηκε ολημερίς στα γραφεία, δικαιούται ξεχωριστή μνεία. Το ίδιο και ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης και ο (αδελφικός μου φίλος) Γιώργος Θαναηλάκης. Κανείς δεν μπήκε σε πολλές κουβέντες λέγοντας απευθείας «ναι» στη πρόταση να προσθέσει τη τρέλα του και την υπογραφή του σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Και όπου μας βγάλει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτή τη καινούργια αρχή. Κάθε ομάδα χρειάζεται καλό ρόστερ και όχι μόνο βεντέτες, γιατί το «εγώ» πρέπει να υποτάσσεται στο «εμείς» αν ο αληθινός στόχος είναι η επιτυχία!

Το COPPA δεν ήρθε για να γίνει ακόμη ένα site. Λατρεύει τα σπορ αλλά μισεί το παρασκήνιο, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να πει σε κάποιον συντάκτη του, να αμβλύνει γωνίες. Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση, είναι εδώ!

Καλή μας αρχή λοιπόν. Θα είμαστε εδώ, χωρίς κασκόλ και χωρίς εξαρτήσεις.. Μόνο μαζί σας!"

Keywords
Τυχαία Θέματα