Τα σκουπίδια και οι ηγέτες

11:33 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των σπορ

«Σκουπίδια.. χωρίς υπογραφή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που διανθίζει το πρώτο θέμα της τονίζοντας: «λίβελοι, ύβρεις και άκρως μηνύσιμοι χαρακτηρισμοί σε βάρος της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους σε ηλεκτρονικά Μέσα χθες το απόγευμα». Ποιοι είναι τελικά οι πάντα ανώνυμοι κύκλοι, ΑΕΚ και Μελισσανίδης ότι έχουν να πουν το λένε πάντα επίσημα και επώνυμα. Η

εφημερίδα κάνει αναφορά στην πρώτη της σελίδα και στην "Ποινική δίωξη σε Σαρρή για παραβίαση εισαγγελικής ετολής στον περσινό τελικό του Κυπέλλο." αλλά και στο «ευχαριστώ» της μπασκετικής ΑΕΚ στην ποδοσφαιρική και στον Μπάγεβιτς.

LiveSport

Προβάδισμα για την απόκτηση δεξιού μπακ φαίνεται πως αποκτά ο Κοντοές, έναντι των Κούρντι και Γκάλο. Eπίσης η «LiveSport» τονίζει πως για το ματς του Σαββάτου στο Μενίδι αποδεικνύονται λίγα τα 3.000 εισιτήρια.

Goal News

Η εφημερίδα επέλεξε να κάνει πρώτο θέμα την ΑΕΚ και συγκεκριμένα το ότι βάσει σχεδιασμού η ομάδα θα αποκτήσει έναν ηγέτη σε κάθε γραμμή. Η «Goal News» αναφέρει τα ονόματα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της υπάρχουν στο προσκήνιο με την επιστροφή του Κατσουράνη, την εναλλακτική λύση του Μάκου, τον Τζιμπούρ και την επιθυμία του Λεονάρντο να φορέσει ξανά τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Επίσης τονίζει το τηλεφώνημα που περιμένει ο Μόρας από την ΑΕΚ. Για τη θέση του δεξιού μπακ σύμφωνα με την εφημερίδα έχει προβάδισμα ο Κοντοές.

Sportday

«Ψήνει κόλπο», σε ανοιχτή γραμμή με τον γενικό διευθυντή της Λεβερκούζεν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Πως μπορούν να συνεργαστούν οι δύο ομάδες." είναι το χτύπημα της εφημερίδας για την ΑΕΚ που ξεφεύγει από όλες τις άλλες εφημερίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα