Τα «σκάει» για Καστίγιο η Πουέμπλα

16:50 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Διακαής πόθος της Πουέμπλα είναι ο Νέρι Καστίγιο σύμφωνα με δημοσιεύματα του Μεξικού. Η διοίκηση της μεξικάνικης ομάδας προυίθεται να δωσει 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο στον επιθετικό του Άρη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα. Μάλιστα, ο αδερφός και μάνατζερ του 27χρονου επιθετικού, Άλεξ βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Πουέμπλα, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη

πρόταση.

«Το ενδιαφέρον της Πουέμπλα είναι υπαρκτό. Όμως έχουν γραφτεί υπερβολές στα δημοσιεύματα από το Μεξικό που έχω διαβάσει, με κυριότερη ότι έχουμε προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις μαζί της και μάλιστα αυτές έχουν ολοκληρωθεί κατά 75%. Είναι ψέματα. Γνωρίζουμε ότι θέλουν τον Νέρι, όμως μέχρις εκεί, τίποτα περισσότερο. Όποια συζήτηση προκύψει θα είναι από την επόμενη βδομάδα» δήλωσε αρχικά ο Άλεξ Καστίγιο στην «Metrosport».

Σε ερώτηση για το αν θα δώσουν τόσα πολλά χρήματα στον Νέρι, απάντησε: «Αν τα χρήματα είχαν μεγάλη σημασία για τον Νέρι, τότε δεν θα έρχονταν ποτέ στον Άρη. Θεωρώ ότι και το περασμένο καλοκαίρι απέδειξε στην πράξη ότι δεν τον ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα κερδίζει. Εκτίμησε ότι ο Άρης του άνοιξε την πόρτα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και έχει ένα συμβόλαιο το οποίο θέλει να τιμήσει» .

Keywords
Τυχαία Θέματα